top of page

SERVICES

MARKEDSFØRING

Med udgangspunkt i din virksomheds klare DNA kan vi sammen udvikle virksomhedens markedsføring overfor kunderne, der vil bidrage til både omsætning og indtjening.

Vi har udviklet nogle særligt fordelagtige og topmoderne markedsføringstilbud, idet rigtigt mange trænger til fornyede løsninger, som også er tilpasset smartphones etc.

  • Websites. Priser fra kr. 5.000 ex moms

  • E-shops. Priser fra kr. 7.500 ex. moms.

  • YouTube videos incl. droneoptagelser. Priser fra kr. 9.000 ex moms.

VIRKSOMHEDSSALG OG GENERATIONSSKIFTE

Som mangeårige partnere i Dansk Firma Børs, tilbyder vi kvalificeret og seriøs hjælp til virksomheder, der vil sælge, salgsmodne eller købe en virksomhed. Vi er landsdækkende med partnere fordelt på Sjælland og i Jylland.

Se video

Se mere på www.danskfirmabors.dk

VIRKSOMHEDENS DNA
FOREDRAG

Vi kan udvikle din virksomheds ståsted eller DNA således, at du opnår et meget bedre udbytte af virksomhedens potentiale. Det effektiviserer både din interne og eksterne markedsføring med alt det udbytte, der ligger heri. Du opnår også andre styrker heri omkring din ledelse af virksomheden – og i sidste ende betyder det bedre værdi og et forbedret resultat for hele virksomheden.

FORRETNINGSUDVIKLING

Vi kan udvikle din forretningsplan uanset om du allerede har en eksisterende, således at du drager fuldt udbytte af planen. Det sikrer, at din virksomhed bliver endnu mere fokuseret på at gøre de rigtige tiltag og prioritering af indsatserne.

Der er flere andre styrker ved din helt skarpe forretningsplan – ikke mindst i forhold til bank og andre vigtige interessenter. I sidste ende betyder det øget merværdi og resultat for hele virksomheden!

BESTYRELSESARBEJDE

Vi tilbyder bestyrelsesarbejde eller advicory boards primært til mindre og mellemstore virksomheder. Vi har specielt kompetencer indenfor virksomhedens DNA, forretningsudvikling, markedsføring og management.

Vores tilgang vil være at skabe værdi til virksomheden og sikre bedre driftsresultat og dermed også øge værdien af virksomheden løbende.

Vore honorarer er meget rimelige.

Vi holder gerne foredrag om udviklingen af virksomhedens DNA og hvordan den udvikles, om forretningsudviklingsmodeller I selv kan arbejde med. markedsføringsstrartegi etc.

Hvis din virksomhed har specifikke ønsker, så kontakt endelig og vi hjælper gerne med at finde den rigtig løsning-

bottom of page